fbpx
Poetsvrouw regio Gent via (elektronische) dienstencheques

Poetsvrouw regio Gent via (elektronische) dienstencheques

Ben je op zoek naar een betrouwbare poetsvrouw in de regio Gent en wil je betalen met dienstencheques? Dome Assistance regelt in de regio Gent direct voor jou een flexibele, hardwerkende poetsvrouw voor je die je gaat helpen met allerhande huishoudelijke klussen zodat jij je kan richten op belangrijkere zaken. Vanuit ons poetsbureau in Gent zoeken we de juiste Dome Assistent. Neem vandaag nog contact op en we gaan direct voor je aan de slag.

Wanneer je een poetshulp wenst die je komt assisteren en helpen met de dagelijkse, zware, tijdrovende schoonmaakklussen in je woning, dan zijn er nogal wat opties voor poetsvrouwen in Gent. Wanneer je kiest voor een poetsvrouw van Dome Assistance, ben je verzekerd van een betrouwbare poetsvrouw die in jouw woning alles keurig verzorgd en schoon oplevert. Of je nu bepaalde taken uit handen wil geven of je huis voortaan van top tot teen wil laten schoonmaken, in de regio Gent levert Dome Assistance de beste poetsvrouwen.

Hoe kan je dienstencheques gebruiken voor een poetsvrouw in de regio Gent?

Je bestelt de (elektronische) dienstencheques voor de regio Gent snel en eenvoudig op de Vlaamse Sodexo-website voor dienstencheques. De dienstencheques kosten je om te beginnen al slechts 9 euro per stuk, maar na gebruik kan je gebruikmaken van een fiscale teruggave. De Vlaamse overheid stort dan 30%, oftewel 2,70 euro per gewerkt uur aan jou terug waardoor een bezoekje van een uur van jouw huishoudhulp met dienstencheques nog maar 6,30 euro kost.

Ideaal, want op die manier ligt een huishoudhulp in de regio Gent voor veel meer mensen binnen handbereik en kan ook jij snel gebruik gaan maken van de handige diensten van het poetsbureau. Je kan zoveel (elektronische) dienstencheques bestellen als je wenst, maar houd er wel rekening mee dat enkel de eerste 155 gebruikte cheques in aanmerking komen voor de fiscale teruggave. Wel is het zo dat iedereen van boven de 18 op persoonlijke titel de cheques kan bestellen. Je kan het aantal cheques dat in aanmerking komt voor de teruggave gemakkelijk verdubbelen door je partner op eigen titel de cheques te laten bestellen.

Poetsvrouw regio Gent via (elektronische) dienstencheques
Poetsvrouw regio Gent via (elektronische) dienstencheques

Welke taken kan je laten doen met de dienstencheques door het poetsbureau in Gent?

Je zou misschien denken dat je met de dienstencheques enkel kan laten schoonmaken. Uiteraard is dat natuurlijk wel de belangrijkste taak die je snel en gemakkelijk doorschuift naar het poetsbureau in Gent. Want zeg nu zelf, niets is fijner dan douchen in een fris gekuiste douche, koken in een schone keuken en je kinderen te zien spelen op een glanzende, fris ruikende vloer. Uiteraard nemen we alle vervelende huishoudelijke klusjes graag voor onze rekening in jouw woning in Gent.

Maar wist je al dat je ons ook kan inschakelen voor allerhande taken, zoals wassen, strijken, ramen lappen, boodschappen doen en koken? Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een huishoudhulp via ons poetsbureau in Gent en met de betaalbare (elektronisch)e dienstencheques ligt dat ineens voor vrijwel iedereen binnen handbereik. Ook voor zij die slecht ter been zijn of fysiek niet in staat om die dagelijkse taken uit te voeren, staat ons poetsbureau in Gent graag klaar.

Kan je met (elektronische) dienstencheques in Gent ook zakelijke ruimtes laten schoonmaken?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Dienstencheques zijn er alleen voor privéomgevingen, zoals je woonst en je mag de dienstencheques dan ook enkel bestellen voor persoonlijk gebruik van een huishoudhulp.

Uiteraard verzorgt Dome Assistance in Gent ook graag de schoonmaak van kantoren, bedrijfspanden, winkels en showrooms, en altijd tegen een zeer scherp tarief. Neem dus gauw contact met ons op wanneer je ons je zakelijke wensen op gebied van schoonmaak wilt voorleggen. Hét poetsbureau van Gent en omstreken, Dome Assistance, komt graag dagelijks bij je over de vloer om je bedrijfspand onder handen te nemen.

Poetsbureau in Gent met (elektronische) dienstencheques, dit zijn alle voordelen

Het gebruik van de dienstencheque kent niet alleen fiscale voordelen. Uiteraard zijn financiële voordelen altijd mooi meegenomen, maar wist je ook dat poetsbedrijven die met dienstencheques werken, waar Dome Assistance er één van is, streng gecontroleerd worden? Om gebruik te kunnen maken van betalingen middels (elektronische) dienstencheques dienen de poetsbedrijven zich namelijk te houden aan een flink aantal regels omtrent veiligheid, belastingen, fiscaliteit en werkomstandigheden.

Om bij Dome Assistance te kunnen werken, moeten de poetshulpen bovendien voldoen aan minimale normen. Ze worden dus vooraf gecontroleerd op referenties, werkverleden en betrouwbaarheid. Een fijne gedachte, als je de sleutel overhandigt aan het poetsbedrijf in Gent. Je weet zo altijd dat het poetsbedrijf enkel werkt met betrouwbare én vriendelijke poetshulpen die niet rusten voordat jouw woning weer picobello in orde is.