fbpx

Word Dome Assistent

Na een succesvolle sollicitatie-en selectieprocedure gaan we samen op pad om tevreden klanten het leven aangenamer te maken.

Dome Assistance vindt het belangrijk dat jij en alle teamleden zich gerespecteerd weten en met de glimlach hun belangrijke opdracht kunnen uitvoeren. We spreken samen af hoeveel uren per week je wenst te werken, welke momenten je liever vrijhoudt, welke periodes je beschikbaar bent voor een extra opdracht en in welke regio je wenst actief te zijn.

Dome Assistance biedt u een dynamische en energieke omgeving waarin arbeidsvreugde de hoogste prioriteit geniet, Dome Assistance gelooft in u als persoon en ruggesteunt haar voltallige team in de uitvoering van de toevertrouwde taken. Bij Dome Assistance verrichten we huishoudelijke taken met de glimlach en zijn we fier op ons werk en het bedrijf waar we deel van uitmaken.

Solliciteren als Poetshulp

Jouw contactgegevens


Voorkeuren

Bijkomende informatieWaarom Dome Assistance?

  • Een goed verloningspakket
  • Snelle administratie met kantoor via APP
  • Vlotte communicatie met klanten via APP
  • Wederzijds begrip en respect
  • Onze absolute morele steun
Tihomir B. uit Gent
Tihomir B. uit Gent
Dome Assistent voor Professionals sinds augustus 2021
Ik heb het gevoel dat wij allemaal collega's zijn en dat wij evenveel waard zijn. We zijn geen nummer maar hebben effectief een plaats binnen de firma. Alles is altijd bespreekbaar. We krijgen steeds een luisterend oor al is dit niet altijd even gemakkelijk op bepaalde momenten. Ik werk heel graag voor jullie omdat jullie correct zijn. Ik doe mijn job en krijg tijdig mijn uitbetaling.
Nancy H. uit Gent
Dome Assistent sinds april 2009
Ik werk reeds 10 jaar voor Dome Assistance en dit met veel plezier. Een bedrijf die klaarstaat voor zijn personeel, altijd een luisterend oor voor de noden van zijn werknemer en veel kansen geeft aan iedereen. Ook speciaal een tweede voorschot mogelijk gemaakt, zeker een pluspunt. Zowel de mensen op bureau als mevrouw Erika Tuypens zijn fantastisch. Een echte aanrader om er te werken.
Dzheylyan H. uit Gent
Dome Assistent sinds juni 2018
I chose Dome Assistance because of the team. The team from Dome Assistance is very fast, frendly and the most of important think for the bouth side is they are very correct, they really know what want one client from Dome Assistance. I am happy that I am also part of the great works team from DOME ASSISTANCE!!
Joke F uit SluisKil NL
Dome Assistent sinds januari 2018
Hallo ik ben Dome Assistente Joke. Ik zit nu bijna 18 maanden bij Dome Assistance en ik heb hier voor bij een ander dienstencheque bedrijf gezeten en het verschil met het vorige bedrijf en dome assistance is ..bij dome assistance wordt je met heel veel respect behandeld ze maken geen verschil of je nu op kantoor zit of bij de klanten iedereen leeft met elkaar mee ook in mindere dagen . Het is altijd lachen plezier ‘een gezellige babbel maar ook over serieuze zaken wordt er gesproken En dat is ook de reden waarom ik het werk heel graag doe en hoop dat ik het nog lang mag blijven doen ik werk fulltime en ga alle dagen met veel plezier naar me werk . Dus als u een hulp in de huishouding zoekt of een hele leuke job zoek dan niet verder en aarzel dan niet en ga voor Dome Assistance. Groetjes joke
Zhelyazka I uit Oostakker
Dome Assistent sinds november 2017
Een betere werkgever dan Dome Assistance kan ik mij niet voorstellen. Altijd staan de bediendes ons te woord, altijd een luisterend oor en altijd met een glimlach. Elke dag kom ik met plezier werken. En zelfs heb ik een slechtere dag, de klanten toveren een glimlach op mijn gezicht met een lief compliment over mijn werk.
Isabelle D. uit Waregem
Dome Assistent sinds december 2018
Ongeveer 6 maanden geleden werd ik heel aangenaam, vriendelijk en spontaan ontvangen door Tatiana in het bureau van Waregem. Op een heel correcte en beleefde manier kreeg ik meteen de nodige uitleg omtrent de werking met Dome Assistance! Gezien ik mij weer nuttig wilde voelen en graag huishoudelijk werk doe kon ik meteen aan de slag in een gezin. Daar word ik echt op handen gedragen door een hardwerkend koppel. Het wederzijds respect greep me direct aan. Daarom voel ik me zo goed in deze job, hoewel dit zeker niet te onderschatten is en vooral niet op mijn leeftijd van bijna 61jaar. Zolang het fysiek mogelijk is blijf ik verder werken. Alle contacten met mensen van Dome Assistance verliepen heel vlot en aangenaam. Ik voel echt de waardering en dat is toch waar ik het om doe!
Nadya S. uit Gent
Nadya S. uit GentDome Assistent sinds november 2017
Read More
Ik heb geen seconde spijt van hier te werken. De appreciatie en motiverende telefoons doen deugd. Bij Dome zijn het zeer correcte medewerkers op kantoor, mensen met een hart en geen “robot” die er zit. Niets is teveel gevraagd. Voor elk probleem is er een oplossing en alles valt te bespreken. Ik ben fier bij Dome te werken !
Johnson D. uit Gent
Johnson D. uit GentDome Assistent sinds mei 2011
Read More
Ik ben zeer tevreden met Dome Assistance als werkgever. Ik voel me hier echt thuis, nu al meer dan 10 jaar ! Steeds word ik goed behandeld en geholpen, en ik ben blij dat ik met mijn werk ook anderen een plezier kan doen. Dome Assistance komt altijd beloftes na !
Previous
Next