fbpx
Poetsbureau in Gent: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Poetsbureau Gent – Dome Assistance

Op zoek naar een poetsbureau in Gent? Dome Assistance heeft een ruim aanbod aan geselecteerde en gecontroleerde poetshulpen voor jou beschikbaar in Gent en directe omgeving. We leveren desgewenst bij jou thuis of in je bedrijfsruimte een efficiënte kuisploeg die het pand altijd schoon en fris oplevert. We zijn een multifunctioneel poetsbureau en onze ruime selectie van poetshulpen maakt dat er in Gent altijd een goede kuishulp klaarstaat.

Ben je een privéafnemer van ons poetsbureau in Gent? Dan kan je bij ons ook terecht met de belastingtechnisch aantrekkelijke (elektronische) dienstencheques. In Gent kan je nu dus ook bij jouw poetsbureau, Dome Assistance terecht met betaling door middel van zulke dienstencheques. Ben je zakelijk gebruiker van de diensten van het poetsbureau? Dan leveren we een kuisploeg zo groot of zo klein als je wenst en komen we met een pasklare, op jouw behoeften afgestemde oplossing. Zo kan je met een gerust hart de schoonmaak van je winkel, showroom, bedrijfspand of kantoorgebouw aan Dome Assistance uitbesteden.

Waarom Dome Assistance inschakelen als poetsbureau in Gent?

Dome Assistance is een innovatief poetsbureau dat ervoor zorgt dat iedereen op eenvoudige en snelle wijze gebruik kan maken van het gemak van een poetshulp. En, misschien wel het grootste voordeel, op volledig betaalbare en veilige wijze. Voor persoonlijke doeleinden kan je bij Dome Assistance ook in Gent terecht met de door de overheid gefinancierde (elektronische) dienstencheques. 

Met dienstencheques kan je voor jou en je gezin op een fiscaal aantrekkelijke wijze ervoor zorgen dat je woonst altijd aan kant is, schoon en fris en volledig opgeruimd van onder tot boven. Omdat Dome Assistance volop inzet op het gebruik van (elektronische) dienstencheques en dat op allerlei manieren faciliteert, is een poetshulp in Gent en omgeving dan ook altijd voor jou beschikbaar.

We gaan graag voor je aan de slag met alle vervelende schoonmaaktaken waar je door omstandigheden niet aan toekomt. Misschien omdat je het te druk of gewoon geen zin hebt of misschien kan je niet meer schoonmaken door een fysieke beperking. Dome Assistance verzorgt voor jou in Gent en omstreken graag de vervelende klusjes in de woning. We kunnen allerlei algemene schoonmaaktaken op ons nemen, zoals stofzuigen, het dweilen van je vloeren, het volledig schoonmaken van je keuken (inclusief apparatuur) of het dweilen van de keukenvloer. Natuurlijk nemen we graag iedere vloer van jouw huis onder handen en ook het sanitair kan je op gezette tijden door ons laten reinigen. 

Het voordeel van Dome Assistance, het poetsbureau in Gent, is dat onze poetshulpen allemaal gescreend, gecontroleerd en opgeleid worden. Zo krijg je waar voor je geld én ben je er altijd zeker van dat jouw poetshulp betrouwbaar is en natuurlijk altijd klaarstaat met raad en daad. Je kan er dus gerust op zijn dat ook als je niet thuis bent, de kuisvrouw er steevast voor zorgt dat jouw woning weer helemaal schoon is nadat je terugkomt van een lange werkdag. 

Poetsbureau in Gent: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor
Poetsbureau in Gent: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Kantoor schoon laten maken door het poetsbureau in Gent

Ben je een zakelijke gebruiker en wens je meer informatie over wat Dome Assistance voor je kan betekenen in Gent? Lees dan zeker verder. We hebben een uitgebreid bestand van doeltreffende, hardwerkende huishoudhulpen en kunnen, als je dat wilt, zelfs een volledige kuisploeg leveren. Geef simpelweg aan hoeveel mankracht je nodig hebt en wij zorgen direct voor een kuisploeg. Uiteraard werken we zoveel mogelijk buiten kantoor- en winkeltijden (of binnen die tijden als je dat liever hebt natuurlijk). Door buiten reguliere openingstijden te werken, zorgt Dome Assistance er altijd voor dat jouw kantoor, winkel, showroom of pand er bij openingstijd constant uitziet om door een ringetje te halen.

Je bent er met Dome Assistance in Gent en omstreken altijd zeker van dat je met een gerust hart klanten, leveranciers of belangrijke zakelijke partners kan ontvangen. Met een kuisploeg van Dome Assistance zorgen we er dagelijks voor dat er stof wordt afgenomen, de vloeren worden gedweild en het vaatwerk keurig afgewassen in de kastjes staan. Je werknemers hoeven dus vanaf nu nooit meer saaie schoonmaaktaken op zich te nemen. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor alle zakelijke schoonmaakklussen? Neem dan vandaag nog contact op met Dome Assistance om de mogelijkheden door te nemen. We gaan dan direct voor je aan de slag.

Poetsbureau in Gent: betalen met (elektronische) dienstencheques

Indien je een privéafnemer bent van onze kuisdienst in Gent, dan kun je uiteraard betalen met de handige en goedkope dienstencheques van Sodexo. Middels de fiscale teruggave betaal je nog maar 70% van het totaalbedrag van één dienstencheque (9 euro). Na teruggave kost onze poetshulp je in de praktijk dus maar 6,30 euro. Je ziet, een kuishulp in Gent is vanaf nu voor iedereen weggelegd. Gun jezelf de luxe van een kuishulp en laat ons de zorgen van de huishoudelijke taken op ons nemen. Dat geeft je veel gemoedsrust en je zult je niet langer druk hoeven te maken om schoonmaken in je vrije weekenden.Wanneer je besloten hebt dat een huishoudhulp in Gent voor jou dé oplossing is, dan schaf je simpelweg via de website van Sodexo een door jou bepaald aantal (elektronische) dienstencheques aan. Wanneer Dome Assistance, jouw betrouwbare poetsbureau in Gent en omstreken, vraagt om een betaling van bewezen diensten, geef je simpelweg een papieren of elektronische dienstencheque af voor ieder gewerkt uur. Dome Assistance draagt verder zorg voor de juiste verwerking van jouw dienstencheques in Gent en het enige wat jij nog hoeft te doen, is de aanvraag voor de fiscale teruggave bij de belasting.