fbpx
Poetsbureau in Oudenaarde: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Poetsbureau Oudenaarde – Dome Assistance

Ben je in Oudenaarde of omgeving op zoek naar een betrouwbaar, goedkoop poetsbureau? We komen bij je langs aan huis of op kantoor om alles te reinigen waarvoor je ons nodig hebt. Kan jouw woonst wel een opfrissing gebruiken? Ben je niet in staat om alles zelf te doen en heb je geen zin meer om op je vrije dagen in de weer te moeten met emmers, stofdoeken en sponzen? In Oudenaarde vind je een betrouwbaar en efficiënt poetsbureau: Dome Assistance.

Dome Assistance is in Oudenaarde niet enkel je partner voor schoonmaakzaken aan huis. Je kan door Dome Assistance ook je kantoor in Oudenaarde laten kuisen. We hebben kuisploegen direct voor jou beschikbaar die volledig werken op basis van jouw wensen en aanwijzingen. Neem vandaag nog contact op met Dome Assistance. We horen graag hoe we jouw leven gemakkelijker kunnen maken met onze innovatieve kuisdiensten.

Waarom een poetsbureau in Oudenaarde inschakelen voor je kuisbehoeftes?

Veel mensen onderschatten keer op keer hoeveel tijd ze dagelijks en wekelijks kwijt zijn aan de saaie schoonmaakklussen. Het draait er vaak op uit dat werkende mensen in de avonduren of tijdens het weekend zelf aan de slag moeten met emmers en doeken om hun huis weer in schone staat te krijgen. Voortaan is je huis picobello aan kant en klaar voor onverwacht bezoek.

Ook voor hen die fysiek niet in staat zijn om constant hun woonst te poetsen, is een poetsbureau in Oudenaarde een fijne hulp in het huishouden. En extra prettig om te weten, is dat de poetshulp gewoon betaald kan worden met de fiscaal aantrekkelijke (elektronische) dienstencheques.

Wanneer je Dome Assistance inschakelt, je beste optie voor poetsbureaus in de regio Oudenaarde, ben je er tevens van verzekerd dat je kiest voor een huishoudhulp met een goede reputatie en vooraf gecontroleerde referenties. Je laat de poetshulp namelijk toe in je huis en dan wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Dat is dan ook meteen één van de grootste voordelen van een kuisvrouw via poetsbureau Dome Assistance in Oudenaarde.

Kan je bij poetsbureaus in Oudenaarde terecht met de (elektronische) dienstencheques van Sodexo?

Het is fijn om te weten dat Dome Assistance, één van de toonaangevendste poetsbureaus in de regio Oudenaarde, de fiscaal aantrekkelijke en goedkope dienstencheques accepteert. Die dienstencheques schaf je je via de website snel en eenvoudig aan. Je betaalt er gemakkelijk je poetshulp mee. De dienstencheques zijn erg voordelig, want nadien krijg je van de belastingdienst per gebruikte dienstencheque 30% terugbetaald.

Dome Assistance heeft tegenwoordig ook een handige app waarin jij alle betalingen met elektronische dienstencheque kan opgeven en je kan zien hoeveel uren er is schoongemaakt in jouw woning in Oudenaarde. Tevens kan je via de DOME-app allerlei vragen stellen en je wensen ten aanzien van de schoonmaak kenbaar maken.

Wat kan het poetsbureau in Oudenaarde allemaal voor je schoonmaken?

Dome Assistance is een multifunctioneel, veelzijdig poetsbedrijf. Dat zie je in ons bestand aan kuishulpen. We beschikken over een ruim aanbod aan huishoudhulpen met verschillende specialiteiten. Wat de kuishulpen allemaal gemeen hebben, is dat ze van aanpakken weten en snel en efficiënt werken. Daarnaast is het prettig om te weten dat de huishoudhulpen van Dome Assistance ook geselecteerd worden op hun sociale kwaliteiten. Zo weet je altijd zeker dat het poetsbureau in Oudenaarde jou een poetshulp stuurt die ook klaarstaat voor een gezellig praatje. 

De poetshulp kan je helpen bij allerhande schoonmaakwerkzaamheden in je woonst. Denk daarbij aan stofzuigen en het dweilen van de vloeren. Wanneer je alle vloeren in je huis wilt stofzuigen en nat wil reinigen, ben je daar al gauw een paar uur meer bezig. Onze kuisvrouw kan die vervelende taak volledig uit handen nemen, evenals de reiniging van je keuken, sanitair en badkamer. 

Poetsbureau in Oudenaarde: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor
Poetsbureau in Oudenaarde: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Kan je het poetsbureau in Oudenaarde ook andere taken geven?

Ja, we staan voor jou ook klaar om andere taken van je over te nemen. We kunnen bijvoorbeeld op vaste dagen of tijdstippen je boodschappen halen waardoor je kostbare tijd overhoudt voor belangrijke zaken. Ook zul je nooit meer na sluitingstijd van de winkel tot de conclusie komen dat je belangrijke ingrediënten, zoals melk, suiker of koffie niet meer in huis hebt. De boodschappendienst is ook ideaal voor zij die niet meer zo goed ter been zijn of door andere fysieke omstandigheden niet meer zelf de boodschappen kunnen halen.

Heb je een hekel aan wassen en strijken? In Oudenaarde kan je ook bij ons poetsbureau terecht voor was- en strijkdiensten. Heel wat mensen zijn vele uren per week bezig met het draaien van wasjes, het ophangen of drogen van het wasgoed, strijken, opvouwen en opbergen van alle kledingstukken. Zeker wanneer je gezin uit meerdere personen bestaat, ben je er flink wat uren per week mee zoet. Jouw poetsvrouw in Oudenaarde kan je daarbij volledig of deels helpen. Geef simpelweg aan of je enkele of de volledige wastaken uit handen wilt geven en het poetsbureau gaat direct voor je aan de slag. Binnen enkele dagen kan je dan ook een huishoudhulp aan huis verwelkomen die jouw was van A tot Z op zich neemt.

Kantoren in Oudenaarde laten schoonmaken door Dome Assistance.

In Oudenaarde staan we ook klaar voor ondernemers en bedrijven. Indien gewenst, kan het poetsbureau in Oudenaarde voor jou je bedrijfspand of kantoor dagelijks onder handen komen nemen. En uiteraard doen we dat volledig op de tijdstippen waarop het jou uitkomt, dus bijvoorbeeld voor of na sluitingstijd.