fbpx
Poetsbureau in Lochristi: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Poetsbureau Lochristi – Dome Assistance

Ben je op zoek naar een prettig, betrouwbaar en efficiënt poetsbureau in de regio Lochristi? In Lochristi verzorgt poetsbureau Dome Assistance graag jouw schoonmaakwerkzaamheden. Of het nu thuis is of op kantoor, Dome Assistance biedt in de regio Lochristi allerlei handige schoonmaakdiensten. Je kan bij ons terecht voor een persoonlijke poetshulp die bij jou aan huis komt om de boel aan te pakken. En, niet geheel onbelangrijk, je kan het poetsbureau Lochristi altijd betalen met de handige en goedkope (elektronische) dienstencheques.

Ben je een zakelijke gebruiker van poetsdiensten en wil je je kantoor in Lochristi en omgeving dagelijks laten voorzien van een schoon en fris interieur? Ook dat kan, want Dome Assistance biedt in de omgeving van Lochristi een volledige kuisploeg. Daardoor kan je dagelijks aan een lange, productieve werkdag beginnen in een proper kantoor. 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wil je ons je wensen op schoonmaakgebied in Lochristi en omstreken voorleggen? We gaan graag direct voor je aan de slag en leveren onmiddellijk betrouwbare, snelle poetshulpen. 

Waarom een poetsbureau in Lochristi inschakelen voor je schoonmaakwensen?

Dome Assistance levert in de regio Lochristi zeer betrouwbare, efficiënt werkende poetsvrouwen voor je. Je kan Dome Assistance voor alle vervelende klussen inschakelen, zoals het stofzuigen en dweilen van je vloeren. Je hoeft dus voortaan nooit meer na een lange werkdag of in je vrije weekend je dweil in de hand te nemen. Je vloeren zijn altijd hygiënisch gereinigd. Als je kinderen of huisdieren hebt, valt er bijna niet op te dweilen tegen het vuil dat zich verzamelt op je vloeren. Het is dan prettig om te weten dat het poetsbureau in Lochristi die nare klus snel en goedkoop voor je klaart.

Ook voor een veelvoud aan andere schoonmaaktaken kan je terecht bij Dome Assistance, hét poetsbureau in Gent en omgeving. Keuken, sanitair en badkamer kunnen tweewekelijks (of zo vaak je wilt) worden gereinigd door één van onze vliegensvlugge, vriendelijke poetshulpen. Het reinigen van de badkamer is vaak een pittige klus die een hoop mensen voor zich blijven uitschuiven. Want zeg nu zelf, wie heeft er zin om in zijn vrije weekend nog de dweil, emmer en spons in de hand te nemen om uren te gaan kuisen? Niemand! Ook indien je wél tijd hebt om te schoonmaken, ben je misschien door ouderdom of een fysieke beperking niet meer in staat om je huis constant te poetsen. Neem in dat geval snel contact op met ons poetsbureau Lochristi, Dome Assistance.

Poetsbureau in Lochristi: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor
Poetsbureau in Lochristi: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Kan je bij poetsbureaus in Lochristi betalen met dienstencheques?

Goed nieuws. Dome Assistance, jouw betrouwbare partner voor alle schoonmaaktaken in en om je huis, is een gespecialiseerd afnemer van (elektronische) dienstencheques. Poetsbureaus die met dienstencheques werken, zijn extra goed op de hoogte van alle voorwaarden en regels omtrent het inhuren van een poetshulp. Dome Assistance levert dan ook altijd een poetsdame die volgens de regels van de Belgische overheid werkt. Je weet zo altijd zeker dat alles klopt op gebied van veiligheid, betaling én belasting. Een fijne gedachte, want een poetshulp krijgt toegang tot je woonst en dan wil je natuurlijk goed weten wie je in huis haalt.

Dienstencheques bestel je snel en eenvoudig op de website van Sodexo. Je geeft bij bestelling van een poetshulp in Lochristi simpelweg aan bij poetsbureau Dome Assistance dat je gebruik wenst te maken van de (elektronische) dienstencheques. Wij regelen dan de rest voor je en zorgen voor de verwerking van de cheques. Per gewerkt uur lever je een elektronische of papieren dienstencheque in. Wij dragen zorg voor de afboeking van de cheque. Vervolgens kan jij dan zelf de fiscale teruggave van de (elektronische) dienstencheque regelen bij de belastingdienst. Zo ben je voor een uur blinkend poetswerk van een poetsvrouw in plaats van 9 euro na teruggave nog maar 6,30 euro kwijt. Je ziet, ook in de omgeving van Lochristi is poetsbureau Dome Assistance een betaalbare en betrouwbare partner voor alle kuisklussen in en om je huis.

Kantoren in Lochristi om schoon te maken: een volledige kuisploeg voor je bedrijfspand

Voor zakelijke gebruikers is Dome Assistance ook het ideale poetsbureau. We leveren een dagelijkse kuisploeg die volledig is afgestemd op je wensen en de grootte van het kantoor dat je wil laten kuisen. Dome Assistance analyseert je behoeftes en stemt daarop het aantal poetshulpen af. 

We werken op door jou bepaalde dagen en uren. We kunnen er natuurlijk altijd voor zorgen dat bij aanvang van de werkdag het hele pand gereinigd is en je medewerkers direct in een schoon en fris kantoor aan de slag kunnen. Ook tijdens de kantooruren kunnen we er voortdurend voor zorgen dat medewerkers, klanten en bezoekers gebruik kunnen maken van schoon en gereinigd sanitair. Dat is erg belangrijk, want een proper kantoorpand is een perfect visitekaartje. Bovendien wekt het vertrouwen bij je dierbare klanten, zakelijke partners en leveranciers. Kortom, een schoon kantoor is van het allergrootste belang.Ook indien je Dome Assistance wil inzetten voor de opkuis van een winkel of showroom, ben je bij ons in Lochristi aan het juiste adres. Voordat de winkel opengaat of na sluitingstijd komen we bij je langs en kunnen we de vloeren stofzuigen en dweilen. We doen dat altijd met veilige schoonmaakmiddelen met oog voor mens en milieu. Op die manier maken we je pand schoon en dragen we allemaal ons steentje bij aan een schonere omgeving.