fbpx
Poetsbureau in Eeklo: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

Poetsbureau Eeklo – Dome Assistance

Ben je in Eeklo op zoek naar een poetshulp? Jouw poetsbureau in Eeklo, Dome Assistance, verzorgt graag en met plezier allerlei soorten schoonmaakopdrachten bij je thuis of op kantoor. We zijn een allround poetsbureau in Eeklo, waardoor we graag met je in gesprek gaan over de mogelijkheden. Omdat we zo flexibel zijn, vinden we voor jou altijd een pasklare, persoonlijke oplossing, of het nu de schoonmaak van je woonst betreft of een heel bedrijfspand. Neem vandaag nog contact op met ons poetsbureau in Eeklo om ons je wensen voor te leggen.

Waarom Dome Assistance inschakelen als poetsbureau in Eeklo?

Omdat Dome Assistance een veelzijdig poetsbureau in Eeklo is, met een breed aanbod aan poetshulpen, is er altijd een zeer persoonlijke oplossing voor jouw schoonmaakbehoeftes beschikbaar. Je kan ons in Eeklo en omgeving dan ook altijd contacteren voor een schoonmaakoplossing voor bij jou thuis of in je bedrijfsruimte.

Omdat Dome Assistance ook in Eeklo en omgeving (elektronische) dienstencheques accepteert, kan je ons inschakelen voor allerhande schoonmaakklussen bij jou thuis. Je kan via ons direct een betrouwbare en efficiënte poetshulp bestellen die bij jou in Eeklo aan huis komt om je woonst van onder tot boven aan te pakken en weer te laten blinken als nooit tevoren. Je hebt voortaan altijd een schone, frisse keuken met een ontvet gasfornuis. Echt één van die klusjes die dagelijks moeten gebeuren als je op hygiënische wijze wilt kunnen koken. Maar niet iedereen heeft daar dagelijks tijd voor.

Ook als je dagelijks een poetshulp wilt om de vloeren van je woonst onder handen te nemen, ben je bij Dome Assistance in Eeklo met onze poetshulpen aan het juiste adres. We kunnen voor je stofzuigen of de vloeren volledig dweilen zodat je huis altijd fris ruikt en er toonbaar uitziet. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is zorgen voor het juiste materiaal en schoonmaakmiddelen. En natuurlijk betaal je voor een poetshulp die je vloeren schoonmaakt ook gewoon met (elektronische) dienstencheques bij Dome Assistance.

Poetsbureau Dome Assistance in Eeklo: altijd een volledige kuisploeg beschikbaar voor jouw kantoor

Ben je in Eeklo en omgeving op zoek naar een betrouwbare, flexibele partner als het aankomt op de schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimte? Ook dan is Dome Assistance de beste oplossing. We leveren op verzoek een volledige kuisploeg die jouw kantoor op gezette tijden komt schoonmaken. Zo poetsen we de bureaus en werkmaterialen, zoals computers, toetsenborden en telefoons. Zaken die de hele dag stof staan te vangen en na een lange werkdag wel weer een opfrisbeurt kunnen gebruiken.

Er zijn natuurlijk nog veel meer ruimtes in jouw bedrijfspand, winkel, showroom of kantoor in Eeklo die we met een kuisploeg voor je kunnen reinigen. Denk bijvoorbeeld aan de inkom van het gebouw of de vele vloeren. Die kunnen we dagelijks voor je stofzuigen en dweilen zodat de vloeren van jouw bedrijfsruimte altijd schoon en fris zijn.

Het sanitair van je pand is ook een belangrijke graadmeter voor de algemene staat van je bedrijfspand. Je wilt je werknemers natuurlijk altijd een schone en fris gereinigde werkplek aanbieden en daarom kunnen we op vaste tijden, voor of na de werkuren, of gedurende de dag, constant zorgen voor schone en frisse toiletten. Onze kuisploeg neemt in Eeklo en omgeving ook graag je bedrijfskantine, de keukens en de afwas op zich. Neem direct contact op met ons poetsbureau in Eeklo om ons je wensen voor te leggen, dan gaan wij direct voor je op zoek naar een pasklare, handige oplossing.

Poetsbureau in Eeklo: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor
Poetsbureau in Eeklo: huishoudhulp bij u thuis of op kantoor

(Elektronische) dienstencheques voor een kuishulp in Eeklo

Omdat de Vlaamse overheid (elektronische) dienstencheques beschikbaar stelt om jouw kuishulp in Eeklo te kunnen betalen, zetten wij volop in op die handige en goedkope manier van betalen. Met de door de belastingdienst gesponsorde dienstencheques kan je ons veilig, snel en eenvoudig betalen én je krijgt van de belastingdienst per gewerkt uur en gebruikte (elektronische) dienstencheque een aantrekkelijk percentage terug: tot wel 30%! 

Op die manier hoopt de Belgische overheid voor meer mensen een kuishulp beschikbaar te maken. En bovendien wordt een poetshulp zo uit het zwarte circuit gehaald, want alle betalingen geschieden volledig volgens de wetten van de belasting en het arbeidsrecht. Zo ben je er met (elektronische) dienstencheques in Eeklo ook van verzekerd dat je een betrouwbare huishoudhulp in dienst neemt die netjes belasting betaalt en ook door het poetsbureau in Eeklo altijd op tijd betaald wordt. Kortom, een win-winsituatie voor jou, het poetsbureau en je huishoudhulp!

Kan het poetsbureau in Eeklo ook andere taken op zich nemen dan schoonmaken alleen?

Jazeker, Dome Assistance, hét betrouwbare poetsbureau in Eeklo, kan desgewenst ook andere taken voor je vervullen. Zo hebben we een handige boodschappendienst voor hen die slecht ter been zijn of geen tijd hebben om dagelijks boodschappen te doen. Jouw poetsbureau kan dus in Eeklo en omgeving er altijd voor zorgen dat je voorraadkast en koelkast goedgevuld zijn. Je hoeft dus niet meer in te zitten over je dagelijkse boodschappen, want de kuishulp van Dome Assistance regelt dat graag voor jou in Eeklo.