fbpx

Devenez Dome Assistant

Après une procédure de candidature et de sélection réussie, nous nous sommes engagés ensemble à rendre la vie plus agréable pour des clients satisfaits.

Dome Assistance estime qu’il est important que vous et tous les membres de l’équipe vous sachiez respectés et puissiez mener à bien leur importante mission avec le sourire. Nous convenons ensemble du nombre d’heures par semaine que vous souhaitez travailler, des moments que vous préférez garder libres, des périodes pendant lesquelles vous êtes disponible pour une mission supplémentaire et dans quelle région vous souhaitez être actif.

Dome Assistance vous offre un environnement dynamique et énergique dans lequel la satisfaction au travail est la priorité absolue Dome Assistance croit en vous en tant que personne et accompagne toute son équipe dans l’exécution des tâches qui lui sont confiées. Chez Dome Assistance, nous effectuons les tâches ménagères avec le sourire et nous sommes fiers de notre travail et de l’entreprise dont nous faisons partie.

Solliciteren als Poetshulp

Vos coordinnées


Voorkeuren

Bijkomende informatiePourquoi Dome Assistance?

  • Un bon package salarial
  • Administration rapide avec le bureau via APP
  • Communication fluide avec les clients via APP
  • Compréhension et respect mutuels
  • Notre soutien moral absolu
Nancy H. uit Gent
Dome Assistent sinds 01.04.2009
Ik werk reeds 10 jaar voor Dome Assistance en dit met veel plezier. Een bedrijf die klaarstaat voor zijn personeel, altijd een luisterend oor voor de noden van zijn werknemer en veel kansen geeft aan iedereen. Ook speciaal een tweede voorschot mogelijk gemaakt, zeker een pluspunt. Zowel de mensen op bureau als mevrouw Erika Tuypens zijn fantastisch. Een echte aanrader om er te werken.
Dzheylyan H. uit Gent
Dome Assistent sinds 25.06.2018
I chose Dome Assistance because of the team. The team from Dome Assistance is very fast, frendly and the most of important think for the bouth side is they are very correct, they really know what want one client from Dome Assistance. I am happy that I am also part of the great works team from DOME ASSISTANCE!!
Joke F uit SluisKil NL
Dome Assistent sinds 15.01.2018
Hallo ik ben Dome Assistente Joke. Ik zit nu bijna 18 maanden bij Dome Assistance en ik heb hier voor bij een ander dienstencheque bedrijf gezeten en het verschil met het vorige bedrijf en dome assistance is ..bij dome assistance wordt je met heel veel respect behandeld ze maken geen verschil of je nu op kantoor zit of bij de klanten iedereen leeft met elkaar mee ook in mindere dagen . Het is altijd lachen plezier ‘een gezellige babbel maar ook over serieuze zaken wordt er gesproken En dat is ook de reden waarom ik het werk heel graag doe en hoop dat ik het nog lang mag blijven doen ik werk fulltime en ga alle dagen met veel plezier naar me werk . Dus als u een hulp in de huishouding zoekt of een hele leuke job zoek dan niet verder en aarzel dan niet en ga voor Dome Assistance. Groetjes joke
Zhelyazka I uit Oostakker
Dome Assitent sinds 20.11.2017
Een betere werkgever dan Dome Assistance kan ik mij niet voorstellen. Altijd staan de bediendes ons te woord, altijd een luisterend oor en altijd met een glimlach. Elke dag kom ik met plezier werken. En zelfs heb ik een slechtere dag, de klanten toveren een glimlach op mijn gezicht met een lief compliment over mijn werk.
Isabelle D. uit Waregem
Dome Assistent sinds 19.12.2018
Ongeveer 6 maanden geleden werd ik heel aangenaam, vriendelijk en spontaan ontvangen door Tatiana in het bureau van Waregem. Op een heel correcte en beleefde manier kreeg ik meteen de nodige uitleg omtrent de werking met Dome Assistance! Gezien ik mij weer nuttig wilde voelen en graag huishoudelijk werk doe kon ik meteen aan de slag in een gezin. Daar word ik echt op handen gedragen door een hardwerkend koppel. Het wederzijds respect greep me direct aan. Daarom voel ik me zo goed in deze job, hoewel dit zeker niet te onderschatten is en vooral niet op mijn leeftijd van bijna 61jaar. Zolang het fysiek mogelijk is blijf ik verder werken. Alle contacten met mensen van Dome Assistance verliepen heel vlot en aangenaam. Ik voel echt de waardering en dat is toch waar ik het om doe!
Previous
Next