fbpx

Demander une aide-ménagère

Si vous souhaitez utiliser nos services, veuillez prendre un moment pour soumettre une candidature en utilisant le formulaire ci-dessous. Ensuite, nous rechercherons l’aide au nettoyage appropriée pour vous à la maison ou au bureau.

Wasspelden

Vos coordinnées
VoorkeurenBijkomende informatie

Bedrijfsgegevens


Zelfde als leveringsadres

TaakomschrijvingVoorkeurenBijkomende informatie
Pourquoi Dome Assistance?

  • Application gratuite
  • Pas de frais fixes
  • Accords transparents
  • La personne au centre
  • Services privés et au bureau
  • Devis sur mesure pour des prestations ponctuelles
A. en H. uit De Pinte
Klant sinds 11.12.2009
Domeassistance is een uitstekend en zeer correct bedrijf ! de medewerkers zijn steeds heel vriendelijk en behulpzaam . Onze poetshulp ,Islam, is gewoon " schitterend" !!! het is een lief en naarstig meisje waar we ontzettend gelukkig mee zijn . kortom : een dikke pluim voor Domeassistance en een hartelijk "bedankt " !!!
Veerle D. uit Lembeke
Klant sinds 07.05.2010
Vele jaren heb ik beroep kunnen doen op onze vaste huishoudhulp via Dome Assistance. Ik was ongelofelijk tevreden van haar en we waren diep bedroefd door haar plots overlijden. Het bureau heeft alles in het werk gesteld om zo vlug mogelijk een goede vervangster te sturen die voldeed aan onze eisen. Nu werkt Adelina voor ons. Ze is van buitenlandse origine maar doet enorm haar best om alles te begrijpen en is heel leergierig en gedreven om alles zo perfect mogelijk te doen. Als ik vragen heb of verandering van werkuren kan ik altijd beroep doen op het bureau, die dan probeert de juiste oplossing te vinden die voor iedereen zo aangenaam mogelijk is. Mijn dank voor de goede samenwerking
Saskia De Mits - 't Huis van Oordeghem
Klant sinds 19.05.2018
Wij hebben 18 jaar kunnen rekenen op onze trouwe huishoudster Victorine, zij kwam iedere dag en regelde gans mijn huishouden. Naast wassen plassen koken, stond ze ook in voor het schoonmaken van onze kantoren en showroom. Toen ze met pensioen ging zat ik letterlijk met mijn handen in het haar. Iemand die bijna deel uitmaakt van je familie, die de kinderen heeft zien opgroeien, vervang je niet in 123. Na een vriendelijk en vooral constructief gesprek met de medewerkers van Dome Assistance werd ik al heel snel uit de nood geholpen, dit in afwachting van een definitieve hulp. Ondertussen is Mary Anne al twee jaar bij ons, iedereen voelt zich goed bij haar en ze is de zon in huis.Ze werkt voor ons zowel privé als op de zaak, ook dit werd administratief perfect geregeld. De uurregeling werd aansluitend bekeken en alles loopt op wieltjes. Bij Dome Assistance staat het puntje echt op de i … en zo hebben we het graag.
Christiaens R. uit Gent
Klant sinds 16.01.2017
Intussen al drie jaar klant met als vaste huishoudhulp Sebil. Alles verloopt zeer goed, goede communicatie, goede werkkrachten zowel op kantoor als de mensen die langskomen.
Previous
Next