fbpx
Poetsdienst nodig? Dome Assistance helpt u graag verder!

Poetsdienst nodig? Dome Assistance helpt u graag verder

Heb je een poetsdienst nodig die voor jou diverse schoonmaakwerkzaamheden kan uitvoeren? Dome Assistance heeft een uitgebreid aanbod van poetshulpen en zorgt ervoor dat jouw huis iedere dag en iedere week weer blinkt als nooit tevoren. Je hebt vast vaak genoeg nagedacht over een poetshulp, want de meeste mensen hebben nu eenmaal een drukke baan en vragen zich constant af waar ze de tijd vandaan gaan halen om hun huis toonbaar en fris te maken en houden. 

Een poetsbureau zoals Dome Assistance is daarom de ideale en meest betrouwbare oplossing voor een altijd fris en schoon huis. Dome Assistance komt op verzoek en een door jou bepaalde frequentie aan huis om je schoonmaakwerk uit handen te nemen en je te ontzorgen.

Wat kost een schoonmaakhulp via de poetsdienst van Dome Assistance?

Een schoonmaakhulp is goedkoper dan je in eerste instantie misschien denkt. Veel mensen zouden graag een poetsvrouw inzetten om de dagelijkse en wekelijkse schoonmaaktaken uit handen te geven, maar zijn huiverig omdat ze denken dat ze het niet kunnen betalen. Maar er is goed nieuws; een schoonmaakhulp is nu betaalbaarder dan ooit, want Dome Assistance werkt met (elektronische) dienstencheques. 

De dienstencheque wordt gesponsord door de overheid en daardoor kan je op legale en betaalbare wijze iedere dag of iedere week een poetshulp bij je aan huis laten komen. Je schaft simpelweg de dienstencheques aan voor 9 euro en krijgt dan van de Vlaamse belastingdienst 30% terug wanneer je de dienstencheque ter betaling hebt aangeboden voor ieder gewerkt uur. Een huishoudhulp van Dome Assistance kost daarom niet 9 euro per uur, maar slechts 6,30 euro per uur.

Waarom Dome Assistance inschakelen als poetsdienst voor je poetswerk?

Dome Assistance is een allround poetsdienst waar je terecht kan voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden in je huis. Dome Assistance gebruikt zoveel mogelijk mens- en milieuvriendelijke technieken waardoor je niet hoeft in te zitten over de veiligheid van onze diensten. Bovendien kan je bij Dome Assistance uiteraard terecht met je (elektronische) dienstencheques. Dienstencheques zijn de beste manier om een betrouwbare poetshulp in te zetten in je huis. Een poetshulp die keurig volgens de regels van de sector en de overheid werkt waardoor we met recht kunnen zeggen dat de diensten écht mensvriendelijk zijn.

Ook gebruiken we liefst zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten. Daar heb jij natuurlijk profijt van, want je hebt nooit schadelijke middelen in huis. Erg geruststellend wanneer je bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren hebt. Uiteraard zijn de producten die we gebruiken ook ecologisch verantwoord en komen er dus zo min mogelijk schadelijke stoffen in het milieu terecht. 

Tot slot loopt Dome Assistance mijlenver voor op de concurrentie door de schoonmaakdiensten zoveel mogelijk digitaal te reserveren en contact opnemen kan je simpelweg via de handige DOME-app. Onze diensten zijn dus helemaal van deze tijd. Uiteraard staat Dome Assistance je ook graag telefonisch en per e-mail te woord. Maar het is fijn om te weten dat je met vragen, tips en suggesties dag en nacht terechtkan bij de DOME-app.

Poetsdienst nodig? Dome Assistance helpt u graag verder!
Poetsdienst nodig? Dome Assistance helpt u graag verder!

Dome Assistance levert kwaliteit en goed geschoolde huishoudhulpen

Wanneer je een poetshulp in je huis toelaat, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de poetshulp gecontroleerd is door de poetsdienst. Want zomaar iemand in je huis toelaten, is zeker geen evidentie. Je bent vast fier op je spullen en je wilt natuurlijk niet de eerste de beste persoon zomaar toegang geven tot je huis en je kostbare spullen. Dat snappen wij maar al te goed en daarom controleren wij ons personeel zeer nauwkeurig. Huishoudhulpen doorlopen een strikt sollicitatieproces waarbij we bijvoorbeeld referenties, werkverleden en kwaliteiten streng toetsen. Je kan daarom altijd met een gerust hart de sleutel aan ons poetsbureau overhandigen. 

Tevens zijn onze poetshulpen geselecteerd op hun prettige omgangsvormen en opgewekte humeur. Zo ben je er niet alleen zeker van dat jouw poetshulp betrouwbaar is in alle opzichten, maar ook nog eens klaarstaat voor een gezellig praatje als je daar behoefte aan hebt. Kortom, Dome Assistance levert kwaliteit in alle opzichten. 

Dome Assistance levert poetsdiensten en nog veel meer

Dome Assistance is een allround poetsdienst. Hierdoor kan je bij ons terecht voor allerlei schoonmaak- en gerelateerde werkzaamheden. Je kan ons natuurlijk inzetten voor allerhande poetswerkzaamheden. Denk daarbij aan het afnemen en kuisen van je keuken, en de bijbehorende apparatuur en de keukenkastjes. Maar ook draaien wij onze hand niet om voor een vet fornuis. Altijd een vervelend klusje om zelf op te pakken, maar voortaan kan je dat uit handen geven aan Dome Assistance. Vanaf nu is je keuken dus altijd proper.

Ook het kuisen van je sanitair, zoals badkamer, douche en toilet is een vervelende klus en doorgaans heb je natuurlijk geen zin om dat op je vrije dag te doen. Daarom neemt Dome Assistance ook de kuis van je sanitaire voorzieningen op zich. Ook nemen we in de rest van je huis graag de meubels af en stoffen we alles goed af. Afstoffen is een klusje wat veel mensen voor zich uit schuiven, maar het is beter om dit wekelijks te doen. Dome Assistance doet dat dan ook graag voor je.

Met Dome Assistance zijn je huis én je kantoor altijd fris

Dome Assistance komt niet alleen bij jou aan huis. Ook op kantoor, in een winkel of een showroom komen we graag voor je poetsen. Voor grotere ruimtes waarin gewerkt wordt, kunnen we natuurlijk ook meerdere poetshulpen tegelijk inzetten. Zij zullen er altijd zorg voor dragen dat je winkel of kantoor iedere dag weer klaar is voor een productieve werkdag. Zo kunnen jij en je werknemers altijd direct aan de slag in een frisse, schone werkruimte.Dome Assistance werkt op allerlei tijden zodat je niet hoeft in te zitten over een hele kuisploeg die door je werkruimte loopt terwijl jij tegelijkertijd zaken probeert te doen. Dat is natuurlijk niet handig. Dus ook voor je kantoor kan je altijd vertrouwen op de betrouwbare schoonmakers van Dome Assistance. Buiten kantoor- en winkeltijden zorgen we ervoor dat je bedrijfsruimte kraaknet wordt gehouden.