fbpx
Vacatures bij poetsbureau: kom werken bij Dome Assistance

Vacatures bij poetsbureau: kom werken bij Dome Assistance

Heb je weleens gedacht aan werken als poetshulp bij een poetsbureau? Je hebt ongetwijfeld al regelmatig de vacatures voorbij zien komen. Er is namelijk veel werk beschikbaar via betrouwbare poetsbureaus, zoals Dome Assistance. Werken bij Dome Assistance betekent dat je als poetshulp gaat werken bij verschillende soorten opdrachtgevers. Je geeft op die manier vanuit je eigen regio op legale en gecontroleerde wijze invulling aan diverse opdrachten bij bedrijven, winkels en ook bij mensen thuis. Sollicteer nu op één van de vacatures bij poetsbureau Dome Assistance.

Waarom reageren op een vacature bij poetsbureau Dome Assistance

Dome Assistance verzorgt voor allerlei soorten opdrachtgevers leuke schoonmaakvacatures. We hebben een breed aanbod aan opdrachten waardoor het ons niet uitmaakt of je nu fulltime wilt werken als poetshulp, op flexibele basis of als vaste bijbaan. Schoonmaakvacatures zijn er dus voor iedereen. 

Werken als poetshulp bij een betrouwbaar poetsbureau is erg fijn wanneer je wat wilt bijverdienen op vaste flexibele basis. Bovendien is werken via een poetsbureau volledig volgens de regels van de overheid omdat je netjes belasting betaalt op je salaris. Voorheen waren veel vacatures als poetshulp beschikbaar via het zwarte, informele circuit. Dat leverde allerlei vervelende, ongemakkelijke en soms zelfs onveilige situaties op. Kortom, er moest wat gebeuren en nadat de overheid de (elektronische) dienstencheque in het leven had geroepen, nam het aantal witte poetsvacatures direct toe. 

Mensen kunnen tegenwoordig op witte én betaalbare wijze via (elektronische) dienstencheques een poetshulp in dienst nemen. De poetshulp die bij mensen thuiskomt, helpt hen met allerhande zaken in het huishouden. Je maakt voornamelijk schoon, maar er zijn allerlei andere zaken die je voor elkaar gaat brengen in huishoudens. Zo kan men tegenwoordig zelfs een poetshulp in dienst nemen voor het doen van de was en de strijk. Of je gaat boodschappen doen voor mensen die wat slechter ter been zijn en niet meer zelf naar de winkel kunnen. Kortom, je zult zien dat jouw werk erg belangrijk is en dat mensen erg blij zijn als jij bent langs geweest, hun huis weer blinkt als nooit tevoren en hun koelkast en voorraadkast weer gevuld zijn.

Kan je goed koken? Dan zijn er zelfs vacatures via poetsbureau Dome Assistance om lichte maaltijden voor mensen thuis te gaan bereiden. Zo kan je ook nog eens je kwaliteiten als kok inzetten en je opdrachtgevers op gezette tijden voorzien van een heerlijke, verse maaltijd. Kortom, werken als poetshulp via poetsbureau Dome Assistance is dankbaar en gevarieerd werk.

Vacatures bij poetsbureau: kom werken bij Dome Assistance
Vacatures bij poetsbureau: kom werken bij Dome Assistance

Welke voordelen biedt werken via poetsbureau Dome Assistance?

Dome Assistance loopt voorop in de ontwikkeling van flexibele schoonmaakdiensten. Daardoor hebben wij een breed scala aan opdrachtgevers. Je kan, zoals gezegd, bij mensen thuis gaan werken, maar we hebben ook veel professionele opdrachtgevers, zoals winkels, showrooms, kantoren en bedrijven. Ook deze panden moeten immers dagelijks schoongemaakt worden zodat hun medewerkers iedere dag aan het werk kunnen in een schoon en fris bedrijfspand. Werken als poetshulp via Dome Assistance betekent dan ook dat je op allerlei tijden aan de slag kan als poetshulp.

Over het algemeen zijn de werktijden voor opdrachten bij mensen thuis tijdens de kantooruren tussen 9 uur ‘s ochtends en 6 uur ‘s avonds. Maar veel bedrijven laten hun schoonmaakopdrachten voor en na kantooruren uitvoeren zodat de overlast van een hele ploeg schoonmakers tot een minimum beperkt blijft. Immers, overdag zijn er veel andere werknemers en klanten aanwezig in het pand waardoor het niet handig is als er een volledige kuisploeg rondloopt. Daarom kan je bij een zakelijke opdrachtgever vaak op zeer flexibele tijdstippen wat bijverdienen als poetshulp.

Lees ook: Dome Assistance Charter

In welke regio’s is Dome Assistance actief?

Momenteel zijn er openstaande vacatures bij Poetsbureau Dome Assistentce voor volgende regio’s:

Ben ik geschikt om te werken als poetshulp?

Sommige menen vragen zich weleens af of ze wel geschikt zijn om te werken als poetshulp. We vragen natuurlijk wel wat van je, want werken als poetshulp via Dome Assistance betekent dat je graag de handen uit de mouwen steekt. Schoonmaken is fysiek werk, maar je bent lekker bezig. Ook als je al geruime tijd werkloos thuiszit, kan reageren op een vacature als poetshulp bij Dome Assistance de ideale manier zijn om je weer onderdeel te gaan voelen van het arbeidsproces en het gevoel te hebben dat je weer meetelt. 

De schoonmakers van Dome Assistance staan bekend om hun flexibele, opgewekte karakter. Bij ons en de opdrachtgevers is er daarom altijd tijd voor een gezellig praatje, zowel met je opdrachtgever als met elkaar indien je in teamverband werkt in een kuisploeg. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze kuisploeg ook plezier uitstraalt in hun werk. Je opdrachtgevers zullen je daarvoor erg dankbaar zijn. Werken als poetshulp bij Dome Assistance betekent dus dat je ook plezier in je werk zult hebben.

We zijn bovendien erg flexibel en hebben allerlei geschikte vacatures voor jou. We gaan in overleg met jou op zoek naar de ideale fulltime, parttime of flexibele baan in de buurt. Wanneer je werkt bij Dome Assistance zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk in de directe omgeving van je woonplaats kan werken waardoor je nooit lang onderweg bent naar jouw opdracht. Dat betekent dat je de dure autoritjes kan laten voor wat ze zijn en fluitend op je fiets naar je werk kan.